Perunkirjoitus ja perinnönjako asiantuntijan avulla

Läheisen kuolemaan liittyy paljon vaikeita hetkiä ja välttämättömiä käytännön asioita, jotka on hoidettava, vaikka voimia ei ole. Me Asianajotoimisto Paul Perovuo Oy:llä olemme erikoistuneet muun muassa perunkirjoituksiin ja perinnönjakoihin, ja autamme sinut vaikeiden aikojen yli. Toimipaikkamme on Helsinki, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Ota meihin yhteyttä!

Perunkirjoitus Helsingissä ja muualla Suomessa

Perunkirjoitus on lain velvoittama, pakollinen ja määrämuotoinen toimi. Mikäli perukirjaa ei ole laadittu oikein, saattaa se pahimmillaan aiheuttaa ylimääräisiä vastuita ja veroseuraamuksia. Perunkirjoitus täytyy toimittaa kolmen kuukauden kuluttua kuolemasta.

Laatiminen kannattaa jättää ammattilaiselle, jotta se tehdään varmasti kerralla oikein. Perunkirjoituksessa laaditun perukirjan perusteella määritetään muun muassa perintöveron määrä. Usein on aiheellista selvittää asiantuntijan kanssa, millä tavalla veron määrään voidaan vaikuttaa ja verotusta järkeistää.

Hoidamme myös perinnönjakoon liittyvät asiat

Jos perinnönjakoon liittyy riita, autamme selvittämään tilanteen siten, ettei oikeuskäsittelyä tarvittaisi. Hankimme ammattitaitoisen pesänjakajan, autamme pesänjakajavetoisessa perinnönjakoprosessissa ja tarvittaessa myös moitimme pesänjakajan suorittamaa perinnönjakoa, mikäli se on virheellinen.

Perinnönjakoon perehtyneet asianajajamme palvelevat sinua Helsingistä käsin. Olipa asiasi pieni tai suuri, ota yhteyttä! Autamme sinut eteenpäin.

Testamentin laatiminen

Testamenttia laadittaessa kannattaa kääntyä aina asiantuntijan puoleen. Tämä auttaa ennaltaehkäisemään tulkinnanvaraisuuksia ja varmistaa, että testamentti laaditaan oikein ja että se on pätevä.

Asianajajan laatima testamentti on edullinen siihen nähden, kuinka arvokkaasta asiakirjasta on kyse. Seuraukset väärin laaditusta ja muotoillusta testamentista voivat olla paitsi yllättävät, myös aivan toiset kuin mitä testamentin laatijan alkuperäinen tahtotila on ollut. Testamentti saattaa myös olla kokonaan pätemätön, mikäli sitä ei laadita tarkasti testamentille asetettujen tiukkojen muotomääräysten mukaan.

Ota yhteyttä osaavaan asianajajaan

Me Asianajotoimisto Paul Perovuo Oy:llä hoidamme perunkirjoituksiin ja perinnönjakoon liittyvät asiat yli 50 vuoden kokemuksella. Toimimme Helsingistä käsin, mutta autamme asiakkaita ympäri Suomen. Meiltä saat myös muut ammattimaiset palvelut. Onko kyseessä esimerkiksi asuntokaupan virhe? Ota yhteyttä kokeneeseen asianajajaan.