Asuntokaupan virhe vie ilon uudesta kodista

Asuntokaupan virhe vie ilon uuden kodin omistamisesta ja voi aiheuttaa merkittäviä lisäkustannuksia. Tärkeintä on ottaa lainopilliseen asiantuntijaan yhteyttä välittömästi, jotta prosessiin liittyvät kustannukset saadaan minimoitua ja päästään parhaaseen lopputulokseen.

Epäiletkö uudessa kodissasi kosteusvahinkoa? Asianajotoimisto Paul Perovuo Oy auttaa kiinteistökaupan virheisiin liittyvissä asioissa Helsingissä ja muualla Suomessa. Ota meihin yhteyttä!

Kosteusvahinko on tyypillinen asuntokaupan virhe

Jos ostamassasi asunnossa havaitaan kosteusvahinko, kannattaa ottaa välittömästi yhteyttä asiantuntijaan. Tämä on ensiarvoisen tärkeää, sillä asuntokauppalaissa on tarkkaan säädelty miten ja missä ajassa reklamaatio pitää tehdä. Jos reklamaatio tehdään väärin, on se pahimmassa tapauksessa mitätön.

Kosteusvahinkotilanteessa oikeudellista apua tarvitsee tyypillisesti niin ostaja kuin myyjäosapuolikin. Ostajan tulee reklamoida kaupasta määrämuotoisesti ja määräaikaan mennessä. Myyjän puolestaan on tiedettävä, millä tavalla reklamaatioon reagoidaan sekä milloin ja kenen tulee olla yhteydessä eri asiantuntijoihin.

Onko asuntokaupassa tapahtunut virhe? Ota viipymättä yhteyttä meihin.

Kiinteistökaupan virhe voi tulla kalliiksi

Kun kyseessä on kiinteistökaupan virhe, voivat kustannukset nousta merkittävästi, mikäli reklamaatiota tai sen vastaanottamiseen liittyviä toimia ei hoideta asianmukaisesti. Mitä aikaisemmassa vaiheessa otat meihin yhteyttä, sen paremmin pystymme minimoimaan kustannukset.

On hyvä muistaa, että kotivakuutukseen sisältyvä oikeuturvavakuutus kattaa suuren osan lakimiehen kustannuksista. Jottei sinun tarvitse huolehtia kiinteistökaupassa havaitun virheen lisäksi myös vakuutusasioista, haemme korvauksen puolestasi vakuutusyhtiöltäsi.

Autamme elämän pienissä ja suurissa vastoinkäymisissä

Meillä on pitkä kokemus ihmisten auttamisesta. Yli 50 vuoden ajan olemme tehneet parhaamme, jotta sinä voisit hengähtää arjen pahimpien myllerrysten keskellä. Autamme ratkaisemaan ongelmasi sekä ennaltaehkäisemään niiden syntyä esimerkiksi laatimalla oikeanlaiset sopimukset ja asiakirjat, kuten esimerkiksi testamentin tai avioehdon.

Kun kyse on asuntokaupan tai kiinteistökaupan virheestä, meillä on käytettävissämme myös pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme vankka asiantuntemus esimerkiksi silloin, kun tarvitaan esimerkiksi oikeaoppista kuntotarkastusta.

Olipa asiasi millainen hyvänsä, meille voit aina soittaa. Pyrimme vastaamaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jos haluat, voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön. Älä jää asiasi kanssa yksin, vaan ota meihin yhteyttä!