Asianajaja Helsinki Paul Perovuo Oy

Valitse osaava ja ihmisläheinen asianajaja Helsingistä. Autamme yksityisiä henkilöitä ja yrityksiä muun muassa rikosoikeus-, perintöoikeus- ja vahingonkorvausasioissa. Vastaamme puhelimeen myös iltaisin ja reagoimme yhteydenottoihin välittömästi.

Asianajaja Helsinki

Toimeksiantomme ovat pääsääntöisesti rikosoikeus- ja perintöasioita, joissa lakimiehemme ovat huipputasoa. Tarjoamme Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla ammattimaisia asianajopalveluita huolellisesti ja ihmisläheisesti hoidettuina. Tarvittaessa avustamme myös muualla Suomessa.

Ymmärrämme, että ihmisillä on kiire asioiden hoitamisessa, joten reagoimme yhteydenottoihin aina nopeasti. Asianajajamme ryhtyy yhteydenoton jälkeen välittömästi toimeen, sillä välitämme asiakkaistamme. Meidän kanssamme voit olla varma siitä, että asiat hoituvat ja luottamus säilyy: kaikki tiedot pysyvät vain meillä.

Näissä asioissa lakimies auttaa:

 • rikosoikeus
 • perhe- ja jäämistöoikeus (mm. testamentit, avioehdot, avo-/avioerot, perintöriidat)
 • yritysten sopimus- ja riita-asiat (mm. osakassopimus, oikeudenkäynnit, sopimusneuvottelut)
 • vahingonkorvausasiat
 • asunto- ja kiinteistökauppa (mm. kauppakirjat, asuntokauppariidat)
 • työoikeus (mm. työsopimukset, perusteettomat irtisanomiset)
 • sopimukset ja muut juridiset asiakirjat

Toimi näin:

 1. Ota yhteyttä soittamalla tai laita sähköpostia osoitteeseen toimisto@perovuo.fi
 2. Ongelman esittely: asiakas on haastettu oikeuteen, kutsuttu poliisikuulusteluun tai hänellä on esimerkiksi jokin riitatilanne, johon hän kaipaa apua
 3. Ensimmäinen neuvottelu lakimiehen kanssa, jossa asia käydään läpi
 4. Tarvittavien asiakirjojen (esim. haastehakemuksen tai esitutkintapöytäkirjojen) tilaus
 5. Toimenpiteiden aloittaminen

Miksi juuri Paul Perovuo Oy?

Kokemus. Olemme kokeneita asianajajia ja tehneet uraa etenkin rikosoikeus- ja perintöoikeusasioiden parissa. Olemme hoitaneet monia isoja talousrikosasioita menestyksekkäästi niin, että syytteet on hylätty ja valtio on velvoitettu maksamaan oikeudenkäyntikulut. Myös testamenttiriidoissa olemme omaa luokkaamme. Lisäksi lakimiehemme ovat toimineet lukuisia kertoja menestyksekkäästi rikoksen uhrin avustajana.

Ihmisläheisyys. Olemme ihmisläheisiä asianajajia, sillä ymmärrämme, että asiakas on lähes aina jonkinlaisessa kriisissä ottaessaan meihin yhteyttä. Kohtaamme työssämme niin rikoksen uhreja kuin syytettyjä tai avioerotilanteessa painivia ihmisiä, joten osaamme suhtautua tilanteen vaatimalla tavalla kaikkiin asiakkaisiimme. Monesti asiakkaamme voimat ovat lopussa, jolloin heidän täytyy voida luottaa siihen, että asiat etenevät sovitusti ja tehokkaasti.

Tehokkuus. Jos etsit lakimiestä Helsingistä tai muualta pääkaupunkiseudulta, kannattaa valita meidät. Vastaamme puhelimeen myös iltaisin ja pystymme tarttumaan toimeen hyvinkin nopeasti. Lisäksi toimintatapamme on tehokas: karsimme epäoleelliset asiat tilanteesta pois ja keskitymme vain ja ainoastaan oikeudelliseen ongelmaan ja sen ratkaisuun. Emme käytä asiakkaamme tai omaa aikaamme epäoleellisiin asioihin.

Valitse kokenut lakimies Helsingistä

Toimistomme sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa Unioninkadulla. Valitse ammattitaitoinen asianajaja!

Soita: +358 9 6818 8120
Lähetä tekstiviesti: +358 46 920 6019
Ota yhteyttä sähköpostitse: toimisto@perovuo.fi